Vårt samfunnsansvar

Vi ønsker å sette minst mulig fotavtrykk!

Et viktig ledd i denne forpliktelsen er at vi har sertifisert oss som Miljøfyrtårnbedrift. Dette er en viktig veileder for å sikre at vi jobber med de rette menneskene, initiativene, leverandørene og standardene.

Til hverdags betyr det at vi Traveldesignere skal ha miljøvennlig håndtering av avfall, jobbe målbevisst med energisparing, levere elektronisk avfall til returstasjoner og fremme miljøvennlig transport i form av egne el-løperhjul for kundemøter.

Både til fest og til hverdags er vi levende opptatt av å fremme fysisk aktivitet som en viktig trivselsfaktor. Vi tror dette har positive effekter for arbeidsmiljø, helse og kreativitet. Traveldesign har bl.a. vunnet Bergens Sprekeste bedrift 2 ganger, vi har gjennomført Oslo Halvmaraton og Midnightsun Halfmarathon i Tromsø sammen.

Vi bryr oss
Vi er også tilstede for andre, både nært og mer fjernt.

I samarbeid med Kirkens Bymisjon i 2020, bidro vi til vinterhansker for byens rusmisbrukere og vi har vært med på å hjelpe til med ungdomsrommet på Haukeland.

Vi støtter Rainbow Team, et jentefotballag i Sør-Afrika, gjennom vår samarbeidspartner Propel Africa og vi har 4 fjernadoptivbarn ulike steder i verden.

Vil du vite mer?

Karin Lampe | Daglig Leder
+47 4000 8580
karin@traveldesign.no
LinkedIn