Rik av skryt og ros

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

Rik av skryt og ros

Tilbakemeldinger fra fornøyde kunder

Traveldesign har utført en førsteklasses jobb i å foreslå konferansehotell, interessante og spennende steder for konferansemiddag, ledsagerprogram og andre utflukter. De har også hatt ansvaret for organisering av flyreisen, med rutefly eller charterfly. De har i alle disse byene samarbeidet med dyktige lokale agenter. Traveldesign er meget profesjonelle i det arbeidet de gjør og samarbeidet med dem har vært medvirkende årsak til at våre konferanser er så vellykket.

 Helt fra visningstur, planleggingsfase, invitasjoner, registrering, reisetilbud og gjennomføring har dere gjort deres del av Kongressen på en glimrende måte og til alle våre gjesters store tilfredshet, og bidro til at arrangementet ble en stor suksess. Selve logistikkopplegget står i en klasse for seg selv da våre deltakere skulle fra Finnmark i nord til Kristiansand i syd, gjennom Europa og ned til Dubai.

På vegne av oss, våre Forhandlere og leverandører, vil vi takke Traveldesign og deres medarbeidere for den strålende måten dere løste oppdraget under vår nylig avholdte forhandlerkongress. Logistikkmessig har vi ikke hatt en eneste glipp. Dette står det virkelig respekt av. Logistikken er meget utfordrende når til sammen 600 deltakere skal forflyttes til lands og i luften innenlands og utenlands. Vi takker hjertelig for prikkfri gjennomføring av oppdraget i forbindelse med Forhandlerkongressen vår.

 Vi vil gjerne få takke for hyggelig samarbeid på våre messeturer til Tyskland hvert år med ca 150 deltakere, samt ved mindre grupper på fabrikkbesøk til Tyskland, Sør-Afrika og USA. Organisering av flyreisene, med rutefly eller egen charter, samt hoteller, restauranter og sosialt program, har fra tidlig planlegging til gjennomføring, fungert meget tilfredsstillende.

Knirkefri gjennomføring. Deres bidrag har vært fantastisk, en god avlastning for meg og en ekstra «bonus» til ansatte i Trondheim som kunne nyte feiringen helt uten ansvar og oppgaver. Alle er meeeget fornøyd med gjennomføringen, opplevelsene, appen og ikke minst været.

 Hele turen var helt super! Begynte bra og ble bedre og bedre dag for dag. Siste dagen med kjøringen på Montello og avslutnings middagen på The Church ble helt toppers. Kort oppsummert: Alt fungerte perfekt, og kundene var meget godt fornøyd.

 Alt fra tidlig planlegging til gjennomføring har fungert meget tilfredsstillende, og takket være Traveldesign har vi fått hyggelige og utbytterike turer. Vi vil gjerne takke Traveldesign for alltid hyggelig samarbeid og gir våre beste anbefalinger.

 Godt og variert faglig innhold og program. Dette er dere veldig gode på. Bra med fritid/egentid mellom programmet. God mat og drikke! Det er faktisk helt utrolig hvor knirkefritt det gikk med 180-200 deltakere. All kred til dere. Spesielt ros for app`en.

Om Traveldesign

– Et brennende engasjement –