Bordeaux

Magisk tåke, vin & delikatesser i verdensklasse!

Vakre Bordeaux står på UNESCOs verdensarvliste.

La deg innhylle i magisk tåke ved byens berømte vannspeil. Nyt vin og delikatesser i verdensklasse. Besøk Braastad sitt slott, ta en sykkeltur med piknik i St. Emilon, eller plukk østers i Arcachon. Dette er bare noe av det du kan gjøre med gruppen din i Bordeaux!

Byen Bordeaux ligger ved bredden av elven Garonne og er kjent for sitt godt bevarte historiske sentrum, som er anerkjent som et UNESCOs verdensarvsted. Arkitekturen i Bordeaux er en harmonisk blanding av stiler, fra middelalderen til klassisk og nyklassisk, med bemerkelsesverdige landemerker som den praktfulle Place de la Bourse med sitt spektakulære vannspeil og den storslåtte Bordeaux-katedralen.

En av hovedattraksjonene i Bordeaux er vinindustrien. Regionen produserer noen av verdens beste viner, spesielt røde viner laget av druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc. Besøkende kan utforske vingårdene og vinprodusentene i Bordeaux, smake på viner og lære om vinproduksjonsprosessen.

Utover sin vin-kultur, tilbyr Bordeaux en livlig og energisk atmosfære. Byen har en blomstrende kulinarisk scene, med mange restauranter og bistroer som serverer både tradisjonelle og innovative retter. Det er også et bredt utvalg av butikker, kunstgallerier og museer som reflekterer byens rike historie og kulturelle arv.

Uansett om man er interessert i vin, historie, mat eller bare ønsker å oppleve den sjarmerende atmosfæren i en fransk by, har Bordeaux definitivt noe å tilby for enhver smak.

Vil du vite mer?

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg.