Malaga

Teambuilding du sent vil glemme!

Opplev en av verdens mest spektakulære gangstier. 

Bli med på vandring med høy adrinalinfaktor og perfekt teambuilding for grupper! El Caminito del Rey er en sti som er bygget langs loddrette fjellvegger mer enn hundre meter over bakken, i Chorro nordvest for Málaga. Det som en gang var verdens farligste tursti er nå en luftig naturopplevelse for alle.  Klarer du 7,7 kilometer til fots, klarer du også Caminito del Rey. Turen starter nord i Ardales og ender sør i Álora. Langs stien står det skilt som forteller om stedets historie, flora og fauna på engelsk og spansk.

Den opprinnelige gangveien ble bygget mellom 1901 og 1905 for å frakte materialer til bygging av ny demning nord i juvet. Og for at de som vedlikeholdt akveduktene som førte vann ned til vannkraftverket i sør, skulle ha en lettere vei til jobben. Navnet «Caminito del Rey» – «Den lille Kongestien» – fikk gangveien etter at kong Alfonso XIII brukte den da han foretok den offisielle åpningen av den nye Conde del Guadalhorche-demningen i 1921.

For å komme hit flyr du til Malaga, som er et attraktivt reisemål hele året. Her får du fantastisk klima, direkteruter fra flere steder i landet og gode konferanse fasiliteter med på kjøpet. Picassos hjemby er også spekket med kunst og kultur og et hav av aktivitetsmuligheter både ved sjøen og i fjellet. Så her er det mange muligheter for din gruppe!

Elisabeth Lampe-Bellamy | Senior Salgssjef
+47 4000 8575
elisabeth@traveldesign.no
Linkedin

Vil du vite mer?

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg.