Malta

En middelhavsperle!

Lurer du på hvor du skal reise neste gang du planlegger firmatur, konferanse eller Event? Her er et tips – Malta! 

Hit har vi hatt små grupper på 40 og store på rundt 400! Dette er nemlig en fantastisk destinasjon for grupper!

Malta ligger midt i Middelhavet, sør for Sicilia og er kjent for sin rike historie og imponerende arkitektur. Øygruppen, som består av Malta, Gozo og Comino, tilbyr en unik blanding av historiske og moderne opplevelser.
Malta har over 7 000 års historie, med megalittiske templer som er eldre enn pyramidene. Hypogeum og Valletta står begge på UNESCOs verdensarvliste og er ideelle for unike bedriftsarrangementer.

Malta er også ideelt for møter og bedriftsarrangementer. Her finner du moderne møtelokaler og et stort utvalg av hoteller i verdensklasse. Den maltesiske matkulturen er en deilig blanding av middelhavsretter med italiensk, arabisk og britisk innflytelse.

Malta er det minste EU-landet og har en befolkning på 410 000. Øygruppen har over 300 soldager i året og øyens lille størrelse gjør det enkelt å organisere actionfylte programmer med korte avstander.

Her kan du utforske De Tre Byene Vittoriosa, Senglea og Cospicua med tradisjonelle fiskebåter. Nyte gamle palasser, gårdsplasser og spise på Michelin-stjernebelønnede restauranter. Utforske vestkystens bratte klipper, pittoreske strender og vingårder. Delta i aktiviteter som matlagingskurs, yogatimer, seiling, dykking, eller ridderleker. Mulighetene er rett og slett utallige!

Snakk med oss – så fikser vi et magisk opplegg for din gruppe!

Elisabeth Lampe-Bellamy | Senior Salgssjef
+47 4000 8575
elisabeth@traveldesign.no
Linkedin

Vil du vite mer?

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg.